Berita Harian, 17 Januari 2007 - Zaini Ujang, Prof Dr Ir (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Mengapa banjir besar gelombang kedua hanya menimpa Johor sehingga lebih 100,000 mangsa terpaksa dipindahkan?