Utusan Malaysia, 26 Januari 2007 - Azman Kassim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Anehnya, kita dapati tiada lagi hujan lebat berlarutan di kawasan ini seperti semasa berlaku banjir gelombang pertama dan kedua, tetapi air yang masih bertakung akibat banjir terdahulu tidak surut malah semakin meningkat parasnya.