Utusan Malaysia, 22 Mei 2007 - Norliza Abd. Rahman (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Jumlah kakitangan awam/pesara terlibat. Jumlah pegawai sektor awam seramai 1,002,040 termasuk anggota PDRM dan ATM.Pesara 557,033 orang.