Berita Harian, 13 April 2007 - Abdul Rahman Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, minggu lalu mengarahkan Polis Diraja Malaysia (PDRM) memerangi penjenayah dan pengganas secara habis-habisan seperti yang pernah mereka lakukan ketika menghadapi ancaman komunis bersenjata pada zaman darurat dulu.