Utusan Malaysia, 11 Januari 2007 - Sapora Sipon, Dr (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pengurusan bencana merupakan satu bidang yang perlu diberi perhatian serius seperti mana yang dilakukan oleh Amity Universe menerusi penganjuran kursus-kursus berkaitan dengan pengurusan.