Mingguan Malaysia, 25 Mac 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Cadangan saya kepada kerajaan dalam usaha menukar kerjaya ini kepada suatu bidang yang menarik supaya orang ramai lebih berminat menyertai pasukan polis termasuklah mewujudkan skim perkhidmatan baru.