Berita Harian, 02 Julai 2007
Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi diminta membantu koperasi negara ini mewujudkan kakitangan properasional untuk meningkat tahap kecekapan pengurusan seperti dilaksanakan koperasi berjaya di negara maju.