Berita Harian, 06 April 2007 - Abdul Rahman Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Satu ketika dulu, setiap hujung minggu ramai penduduk Kuala Lumpur berpusu-pusu ke Port Dickson di Negeri Sembilan membawa keluarga dan sanak saudara berkelah dan bersantai di pantai untuk beristirahat sambil melepaskan lelah selepas penat bekerja.