Berita Harian, 23 April 2007 - Shaarani Ismail (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Negara kita amat bertuah kerana dianugerahkan kekayaan sumber air bersih mencukupi dan tidak tergolong dalam negara yang dilanda krisis air bersih seperti dialami beberapa negara di Afrika dan Asia Barat.