Berita Harian, 23 Januari 2007 - Farrah Naz Karim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) akan mendedahkan nama kakitangan kerajaan yang ponteng atau menghilangkan diri tanpa kebenaran (AWOL) di akhbar tempatan sebagai tindakan terhadap perbuatan tidak bertanggungjawap individu terbabit.