Berita Harian, 09 Februari 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pasukan Petugas Khas Pemudahcara Perniagaan (Pemudah), akan menjadi platform untuk sektor awam dan swasta membincangkan masalah dalam usaha membaiki imej penyampaian awam yang sering dilabel sebagai punca kelewatan projek.