Utusan Malaysia, 23 Mei 2007 - Habibah Omar (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Seramai 557,033 pesara kerajaan termasuk bekas anggota polis dan tentera bakal menikmati kenaikan pencen pada kadar yang serupa dengan kenaikan gaji kakitangan awam yang sedang berkhidmat, kata Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd.Sidik Hassan.