Harian Metro, 08 Mei 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Sengketa di Timur Tengah menyukarkan rancangan menyelamatkan Laut Mati yang dilapor surut semeter setiap tahun sejak 25 tahun lalu.