Utusan Malaysia, 15 Mac 2006 - Hata Wahari (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Sebagai individu kita mempunyai tanggungjawab untuk memastikan pemanasan global dalam dikurangkan dengan mengetahui tanggungjawab kita kepada alam sekitar, mengurangkan penggunaan tenaga elektrik dan kurangkan pemanasan global dari rumah hijau.