Kosmo, 11 Mac 2007 - Adham Shadan (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Andai dihitung daripada bencana-bencana dalam tempoh dua tahun ini, lebih 200,000 orang telah menjadi korban di negara yang berpopulasi lebih 200 juta penduduk itu.