Berita Harian, 20 Mac 2007 - Magendran Rajagopal (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi berkata kewibawaan dan ketokohan bekas pegawai kanan kerajaan seperti Allahyarham Raja Tun Mohar Raja Badiozaman, harus menjadi iktibar kepada pegawai kanan perkhidmatan awam sekarang.