Utusan Malaysia, 30 Januari 2007 - Abd Rahim Md. Nor, Profesor Madya Dr (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Cadangan mengenakan bayaran terhadap kereta persendirian yang memasuki pusat bandar Kuala Lumpur bukan perkara baru.