Berita Harian, 30 Mac 2007 - Hasliza Hassan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Esok, kira-kira 13,000 hadirin dijangka mengambil bahagian dan menghadiri sambutan Maulidur Rasul peringkat kebangsaan tahun ini, yang diadakan di Stadium Putra Bukit Jalil.