Utusan Malaysia, 06 Februari 2007 - Zabry Mohamad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Semua peringkat kepimpinan medan Tentera Darat diingatkan supaya memberi perhatian serius terhadap tahap disiplin anggota masing-masing bagi membendung kes jenayah yang kini semakin meningkat di kalangan mereka.