Utusan Malaysia, 10 April 2007 - Zulkifli Yusop, Profesor Madya Dr (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Dengan masalah pencemaran yang semakin meruncing, sudah tiba masanya untuk kita menjadikan program pemulihan sungai sebagai agenda besar dalam status menuju negara maju