Berita Harian, 14 April 2007 - Ahmad Naim Tahir (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Kementerian buka pusat khas ketengah khazanah warisan rakyat pelbagai kaum negara ini di Kuala Klawang, Jelebu