Berita Harian, 12 Jun 2007 - Gullick, John (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Hubungan saya dengan Tunku Abdul rahman Putra secara peribadi bermula sejak tahun 1955/67 ketika beliau menyandang jawatan Ketua Menteri lagi dan saya berkhidmat di Pejabat Penubuhan Persekutuan.