Berita Harian, 22 jun 2007 - Mohd Mohadis Yasin Dr (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Cadangan agar setiap masjid di seluruh negara menubuhkan Perbadanan Amanah Masjid memang baikbagi mengumpul dan menjana sumber kewangan sekali gus meningkatkan ekonomi umat Islam. Ia sejajar dengan peranan masjid dalam pembentukan masyarakat dan pembangunan ummah.