Berita Harian, 03 Julai 2007 - Masmawi Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
"Sesiapa menghidupkan bumi yang mati akan mendapat ganjaran pahala dan sesiapa yang memakan hasilnya, maka baginya adalah sedekah"