Utusan Malaysia, 22 Mac 2006 - Irmohizam Ibrahim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Beliau mempamerkan idealismenya sebagai seorang anak muda yang tidak bersetuju dengan teras falsafah bahawa yang kuat itulah kudrat sebaliknya menyokong kedaulatan undang-undang di peringkat global