Berita Harian, 05 Januari 2007 - Haslinda Hj. Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Tahun baru 2007 memberikan harapan dan semangat baru kepada semua lapisan rakyat Malaysia untuk menghadapi masa depan dengan lebih cemerlang. Namun, masalah penyakit mental yang melanda masyarakat Malaysia harus diberi perhatian utama sekiranya matlamat menjadikan Malaysia sebuah negara maju pada 2020 mahu direalisasikan.