Utusan Malaysia, 14 Macrh 2007 - Nik Salida Suhaila Nik Salleh (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pengaruh nama dibimbangi menyebabkan dirinya dikenali sebagai seorang yang bukan Islam walaupun hakikatnya dia beragama Islam.