Utusan Malaysia, 30 Ogos 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Apa yang telah kita capai sekarang sudah begitu baik, tetapi hendak mencapai perpaduan sepenuhnya agak sukar. Tetapi kalau kita buat secara beransur-ansur memang boleh, asal niat hendak berbaik-baik di kalangan kita itu ada. Kalau tidak ada, kacau