Utusan Malaysia, 9 Disember 2007 - Wan Mohd. Shaghir Abdullah (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Nama beliau turut disentuh dalam kertas kerja saya pada seminar oleh keluara Rao atau Rawa di Raub, Pahang dan artikel Syeikh Muhammad Murid Rawa, disiarkan di Utusan Malaysia, bertarikh 19 Mac 2007.