Utusan malaysia, 30 March 2007 - Talib Samat (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Tiap umat Islam sebenarnya dianugerahkan rahmat dan kedatangan Nabi Muhammad s.a.w dan itulah sebabnya sirah hidup sentiasa seronok didengar daripada penceramah atau dibaca daripada buku-buku sirah atau sejarah hidup Rasulullah s.a.w.