Berita Harian, 8 Januari 2007
Pegawa Saintifik dan Teknikal Institute for the History Arabic Islamic Sciences, University, Lutz Kotthoff, yang didatangkan Khas dari Jerman bagi memastikan pameran berkenaan berjalan lancar, berkata segala bahan pameran dibina semula mengikut apa yangterdapat di dlaam manuskrip lama.