Utusan Melayu, 9 Julai 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Tembok Besar China, Petra di Jordan dan Patung Crist Si Penyelamat di Brazil merupakan anatara tujuh menumen yang diumumkan semalam dalam senarai baru tujuh keajaiban dunia.