Utusan Melayu, 10 Julai 2007 - Ku Seman Ku Hussain (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Ini adalah satu kesilapan pemahaman tentang sejarah dan warisan. Ia bukanlah nilai sentimental atau nostalgia kerana hidup tidak boleh bersandar kepada nostalgia. Tetapi hidup bergerak bersama sejarah