Utusan Malaysia, 5 Januari 2007 - Mohamad Faisol Keling (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Kita perlu sedar, perancangan dan strategi AS sebenarnya tidak hanya tertumpu terhadap Iraq, sebaliknya ia adalah proses dalam menguasai politik dunia dan negara-negara Islam yang lain