Utusan Malaysia, 8 Januari 2007 - Roosfa Hashim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Penerbit juga mesti berusaha meningkatkan kualiti pameran ke tahap yang lebih professional. Bahan seperti alat tulis dan buku-buku lama tidak seharusnya ailonggok di pesta bertaraf antarabangsa. Mereka perlu mempromosi buku-buku baru dan terkini.