Utusan Malaysia, 9 Ogos 2007 - Noraini Abdul Razak (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Semestinya kita berbangga kerana menjadi rakyat Malaysia dan berbuat apa sahaja demi tanah air. Sebab itu lahirlah slogan seperti Keranamu Malaysia, Malsyaiaku Gemilang dan Sayangmu Malaysia bagi menggambarkan rasa sayang dan cinta kita terhadap negara