Mingguan Malaysia, 08 April 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Kali ini kita tidak mahu lagi bila kita membina makmal, ia dibina di atas padang, di sekolah yang tiada bekalan elektrik mencukupi dan tiada guru berkemahiran dalam ICT