Berita Harian, 03 Mei 2007 - Mohamad Sofee Razak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Trend memiliki blog peribadi atau syarikat dilihat semakin berkembang pesat di Malaysia, Inovasi teknologi siber ini membuka lembaran baru kepada korpus penulisan dan dunia intelektuan komuniti internet dunia.