Harian Metro, 10 Januari 2007 - Husain Jahit (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Persatuan Industri Komputer dan Mltimedia Malaysia (Pikom) membayangkan pasaran teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) di Malaysia berkembang sebanyak 13 peratus dengan sektor kerajaan akan menjadi pemacu utama.