Berita Minggu, 08 April 2007 - Johan Jaaffar (NSTP, 2007)
Memang kita harus mencurigai internet. Ia Adalah sungai besar yang mengalir tanpa kawalan yang boleh diakses sesiapa sahaja tanpa mengira usia dan latar belakang. Memang internet membawa pelbagai bahaya dan ancaman. Tetapi kita harus mengakui apapun hasil teknologi moden, memang membawa kesan sampingan yan g tersendiri.