Utusan Malaysia, 17 Mei 2006 - Siti Ainiza Kamsari (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pada setiap tahun merupakan saat paling bersejarah bagi kominiti telekomunikasi di seluruh dunia. Dengan cara dan suasana yang tersendiri pelbagai pihak yang terbabit dalam industri ini akan menyambut Hari Telikomunikasi dengan cara dan gaya tersendiri .