Utusan Malaysia, 06 Mei 2007 - Ziauddin Sharuddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Hanya segelintir rakyat Malaysia pernah mendengar nama Pusat Kejuruteraan {erisian Termaju (CASE)di Universiti Teknologi Malaysia (UTM). itu pun mungkin kerana secara kebetulan mempunyai urusan dengan pusat itu .