Kosmo, 17 Mei 2007 - Zamri Rambli; Nurul Izza Rosly (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Hari ini bakal menjadi satu lipatan sejarah yang pasti tidak akan dilupakan oleh seluruh rakyat Perak apabila Raja Dr Nazrin Shah menyunting Zara sebagai suri hidupnya dalam satu istiadat yang penuh gemilang