Harian Metro, 17 Mei 2007 - Hafizan Taib (NSTP, 2007)
Perkahwinan Raja Muda Perak, Raja Dr Nazrin Shah dan pasangannya, Zara Salim Davidson, di sini, yang bermula hari ini hingga sabtu akan berlangsung dalam suasana meriah dengan pelbagai persiapan rancak dijalankan sejakseminggu lalu.