Harian Metro, 17 Mei 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Yang di-Pertuan Agong pertama diputerakan selepas merdeka, juga mengimbau kenangan menerusi paparan gambar, dokumen mengenai rekod sistem demokrasi negara dan konsep raja berpelembagaan.