Utusan Malaysia, 06 Februari 2007 - Hata Wahari (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
membina dunia yang aman tanpa peperangan memerlukan satu pendekatan agresif untuk mendidik semula masyarakat dunia mengenai keamanan, kasih sayang danbelas kasihan.