Harian Metro, 29 Mei 2007 - Mohamad Sofee Razak (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Momentum positif perlu digembleng semua pihak bagi memastikan Melayu Pulau Pinang mendapat pembelaan dan perhatian sewajarnya. Entah apa yang tidak kena, pelbagai pihak seolah-seolah 'memejamkan mata dan memekakkan telinga' apabila berhadapan dengan isu ini.