Utusan Malaysia, 24 Februari 2007 - Nurul Anuar Kari (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Setiap set hidangan tiga ketul ayam goreng mempunyai lebih 1000 kalori sedangkan kita hanya memerlukan kira-kira 1600 kalori setiap hari.