Metro Ahad, 29 April 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Latihan suara perlu dilakukan setiap hari secara tetap bagi mengelak pesakit terus hilang keupayaan bercakap kerana jika dibiarkan, otot ini menjadi semakin lemah.