Utusan Malaysia, 21 Februari 2007 - Ahmad Kamil Mohamed (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Selain daripada kandungan MSG dan pewarna kimia tidak berupaya menyekat kegilaan orang ramai untuk menolak hidangan yang dipromosikan sebagai satu 'kesedapan sehingga menjilat jari'.